Activezi într-un ONG și ai nevoie de un instrument de planificare strategică?
Vrei să îmbini utilul cu plăcutul și să creezi o strategie sustenabilă pentru ONG-ul tău?
Mai mult, vrei să creezi această strategie jucându-te împreună cu echipa ta?
Solicită gratuit board game-ul de planificare strategică pentru ONG-uri!

A. Informații Board Game

Tematică: Planificare strategică pentru ONG-uri

Organizator: Asociația Young Initiative

Format: Cărți de joc, planșă, săculeț pentru ambalare etc.

Structură: 4 etape de joc ("Unde ne aflăm acum?", "Unde vrem să mergem?", "Cum ajungem acolo?", "Este strategia sustenabilă?", ce pot fi jucate împreună sau separat, ca 4 mini-jocuri, în funcție de nevoile curente. Jocul apare ca urmare a nevoii întâlnite de-a lungul timpului în cadrul ONG-urilor cu care am intrat în contact de a avea un instrument care să îi ajute în realizarea strategiei organizației. Așadar, în cadrul Centrului pentru Managementul Organizațiilor Nonprofit operat de Asociația Young Initiative, ne-am gândit să îmbinăm utilul cu plăcutul și să transformăm un proces foarte dificil în unul mai accesibil. Fără pretenția că acest joc poate înlocui un demers profesionist de planificare strategică, credem că poate fi un element ajutător, mai ales pentru ONG-urile aflate la început de drum.

Număr participanți: Minim 3. Recomandat maxim 10.

În cadrul proiectului: "Management sustenabil în sectorul nonprofit din România", finanțat prin granturile SEE 2009-2014, organizat de Asociația Young Initiative în parteneriat cu ASE București și Federația VOLUM.

Distribuție: Ne aflăm în plin proces de producție a 150 de bucăți de joc, pe care le vom distribui gratuit către ONG-urile din România. Doar aceste 150 de bucăți vor fi distribuite gratuit, așadar vă recomandăm să vă grăbiți să solicitați o copie prin formularul de mai jos. Livrarea va fi gratuită. Ne rezervăm dreptul de a livra jocul doar celor care demonstrează o motivație reală în acest sens. Jocurile vor fi distribuite exclusiv către ONG-uri.

 

B. Solicită un exemplar gratuit

Pentru a te înscrie în baza de date a celor care doresc să primească un exemplar gratuit din joc, te invităm să completezi formularul online până pe  25 aprilie 2016.
 

Finanțator și Parteneri

Finanțat de Susținem
Organizator Partener academic Partener ONG

 

Proiect finanțat prin granturile SEE 2009 - 2014, în cadrul Fondului ONG în România.

Conţinutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a granturilor SEE 2009-2014. Întreaga răspundere asupra corectitudinii şi coerenţei informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor website-ului. Pentru informaţii oficiale despre granturile SEE şi norvegiene accesaţi www.eeagrants.org.