EXPLOREAZA STUDIUL

Citeste online

Poti descoperi usor rezultatele studiului dand scroll down pe aceasta pagina, unde am publicat pentru tine sub forma de imagini infograficul cu informatiile-cheie.

Descarca PDF

Daca doresti sa il poti accesa si pe alte platforme sau sa il distribui, te invitam sa descarci rezultatele studiului in format PDF la butonul de mai jos.

RESURSE PENTRU ONG-ul TAU

Iti punem la dispozitie un pachet de cursuri online si alte instrumente educationale prin care iti poti duce organizatia la urmatorul nivel

Cursuri MOOC pentru ONG-uri

Am pregatit pentru tine 2 cursuri MOOC dedicate, numai bune pentru a te sprijini in aceasta perioada: Managementul Sustenabil al Organizatiei Nonprofit + Dezvoltarea Politicilor Publice de Tineret.

Colectia #ONGLaScoala

De cand a inceput pandemia ne-am pus pe treaba pentru a veni in sprijinul tau cu inspiratie si recomandari de la lideri de top din sectorul ONG din Romania, in cadrul colectiei #ONGLaScoala.

Recomandari ONG COVID-19

Trecem cu totii printr-o provocare majora la nivel global, cu efecte majore asupra fiecaruia dintre noi. Iata cateva sfaturi pentru cei din sectorul ONG pentru a se adapta cat mai usor la noul context!