CURSURI MOOC DISPONIBILE

Explorează cursurile online la care te poți înscrie chiar acum

Managementul Sustenabil al Organizației Nonprofit

Cursul online îți aduce gratuit acces la resurse inovatoare, calitate și informații noi, totul creat de și pentru "ONGiști". Peste 3500 de cursanți beneficiază de conținutul disponibil.

Dezvoltarea Politicilor Publice de Tineret

Politicile publice pot părea un concept complicat și inabordabil, dar acum ai acces la un curs pe înțelesul tuturor prin care vei putea afla mai multe despre politicile publice de tineret, într-un format inovator și flexibil.

Digital Inclusion and Safety in Youth Work

Lucrezi cu tinerii într-un ONG sau in mediul educational? Mediul online poate fi plin de oportunitati pentru digital youth work, dar si multe provocari legate de incluziune digitala, intimitate si siguranta online. Hai sa le descoperim impreuna!

Comunicare Nonprofit

Vrei să duci comunicarea ONG-ului tău la următorul nivel? hAYI la curs! Ți-am pregătit un pachet super simplu, ușor de urmărit și mai ales...gratuit!

Buna Guvernanta ONG

"Buna guvernanță" sună a ceva complicat și care nu e decât pentru ONG-urile "mari"? Ei bine, hAYI să descoperim cât de simplu este de fapt!

Rezilienta Organizationala

Trăim într-o lume în care crizele și incertitudinea au devenit noul normal. Cum putem totuși să folosim acest context pentru a dezvolta ONG-ul nostru? Hai la curs să aflăm împreună!
Notă: Cursurile de mai sus sunt găzduite pe platforma Udemy sau Teachable. Acestea sunt disponibile gratuit oricărei persoane interesate.

Vrei să fii la curent când lansăm noi cursuri? Înscrie-te la newsletter-ul CMON!

* indicates required